Flyttstädning i Mullsjö och en helgs välbehövlig vila

Hej på er alla fina följare

Jag har haft en lugn och skön helg ute hos mina föräldrar på landet, de bor strax utanför Mullsjö i en ganska lantlig stuga. Det var skönt att komma ut på landet och andas frisk luft och bara koppla av. Jag jobbar annars på en städfirma som erbjuder bland annat flyttstädning och andra former av städ och vi har verkligen haft fullt upp det senaste. Det är ju roligt att det går bra för företaget och jag trivs väldigt bra, men det har varit lite för lite tid för vila och återhämtning känner jag. Så därför åkte jag ut till stugan där jag suttit ute i solen och läst, promenerat, grillat och suttit nere vid sjön och mediterat.

Nu känner jag mig redo för en ny vecka med alla bokningar av flyttstädning och allt vad vi nu ska städa. Vi jobbar både i Mullsjö och med några mils omnejd så det kan bli lite åkande och så, men det är mest bara positivt tycker jag. Det gör att dagarna går väldigt fort för man åker till olika ställen, träffar olika människor och har hela tiden saker att göra. Man kanske inte tror att städ är så särskilt omväxlande men det är det. Sysslorna i sig kanske inte skiljer så mycket, men bara det att det kan vara allt från ett kontorslandskap till en tom bostad som ska städas gör att det känns varierande.

?Det är många som typ rynkar på näsan lite när man säger att man jobbar med städ och undrar hur jag kan stå ut med det, men då brukar jag dela med mig av alla fördelar med jobbet och då får de ofta ett annat perspektiv och en mer positiv syn på yrket. En sak som är väldigt roligt är ju att många människor blir väldigt glada av vår hjälp och uppskattar vårt jobb och det känns ju alltid bra att få vara del av. Nu ska jag fortsätta med dagens uppdrag, så jag önskar er en fortsatt fin dag så länge!