Företagsstäd i Arvika – perfekt extrajobb

Hej kära ni!

Jag jobbar ju extra på en städfirma i Arvika vid sidan om mina studier och det är perfekt att kunna kombinera det. När man jobbar med att städa så får man ju besöka olika platser, både privata hem och företag när vi gör företagsstäd. Det kan vara ganska roligt för man får se så mycket olika människor och arbetsplatser till exempel.

Idag hjälpte jag till i ett team som utförde företagsstäd på ett ställe i Arvika som var så himla fint. Ett stort kontorslandskap med stora fönster och fin utsikt, det såg så lyxigt ut. Vi började städa tidigt på morgonen så att detta mesta skulle vara klart när de började sin arbetsdag, men det var lite spännande att föreställa sig vad för människor som jobbade där. Sen när de började komma så spräcktes några av mina fördomar faktiskt. Det kanske låter som en konstig sak att sysselsätta tankarna med, men det är ju inte så att det alltid är så roligt att städa så då får man hitta på små knep för att det ska bli roligare.

När jag hoppar in på jobb så tar jag oftast ett pass som är på halvdag så att jag kan använda eftermiddagen till att plugga. Jag har som mål varje vecka att i största möjliga mån inte behöva plugga på helgen. Ibland får man ju göra det när det är en tenta som närmar sig eller stor inlämning som ska bli klar. Men oftast klarar jag att vara effektiv nog på veckorna så jag kan vara ganska mycket ledig. Den här helgen kan jag faktiskt med gott samvete släppa tankarna från både jobb och plugg och det känns fantastiskt skönt. Hoppas ni har något roligt eller mysigt inbokat. Ha nu en fortsatt fin fredag. Kram!