Slipp betungande städning

Flyttlasset gick för en månad sedan och jag är så tacksam över att jag slapp flyttstäda. Jag är verkligen ingen pedant och har viktigare saker för mig än att städa, så det kan man säga syntes i min lägenhet. Som tur är lever vi i ett fritt land så var och en får ha det som den vill så länge det inte stör andra, men min lägenhet skulle ta alldeles för lång tid att flyttstäda för mig med all ingrodd smuts i badrummet och köket så jag gjorde någonting smart och anlitade en städfirma i Kungälv, en firma som heter Mamstäd, och det var riktigt bra på många sätt eftersom de dels städade så det inte fanns ett dammkorn kvar någonstans och dels var de ju riktigt billiga.  

Jag har bestämt mig för att se till att ha det lite finare hemma i min nya lägenhet och därför kommer jag med regelbundna intervaller att få hemstädningen skött av denna eminenta städfirma i Kungälv med omnejd. Jag vill här och nu i denna stund missionera ut ordet om att denna städfirma i Kungälv finns, för nog vore det uppskattat av en och annan av er att få kvalitativ och pålitlig och inte minst prisvänlig städhjälp? Vad säger ni, allt gott folk, är inte detta en firma även för er? Så att ni liksom jag kan få kvalitetstid till sådant vi tycker är roligt, kanske gå en kvällskurs i spanska eller gå ut och slå klackarna i taket. Om det är någon av er som redan nu på momangen vill kika in på hemsidan så tänkte jag att jag skulle stoppa in en länk så att ni bara klickar på den och kommer vidare till Mamstäd. Detta mina kära vänner var allt vad jag hade att dela med mig om till er denna regniga och gråmulna septemberdag.