Städning och sanering i Kista

Hej på er här på bloggen

Eftersom jag jobbar på en städfirma i Kista så får vi ibland uppdrag inom sanering utöver den vanliga städningen. Det kan vara allt från att utföra en sanering efter att en bostad eller lokal blivit helrenoverad och det ligger massa byggdamm och sådant. Det kan vara en bostad där de som bott där haft djur boendes hos sig men så vill man göra sanering så att även en eventuell allergiker skulle kunna bo där. Något annat vi ofta får göra är göra sanering i en bostad där någon rökt inomhus, då måste lägenheten både saneras och renoveras i och med att röken sätter sig in i väggar och allt material. Men vanligaste uppdragen handlar om vanligt städ i hem eller på kontor.

Jag trivs bra med mitt jobb för det mesta även om det är som med allt annat att alla dagar inte är toppen. Men jag jobbar med ett bra team så då brukar vi kunna lyfta upp varandra om någon har en lite sämre dag eller känner sig låg på motivation. Andra saker som hjälper motivationen tycker jag är att ta små mikropauser, det kan vara allt från att göra ett inlägg på instagram eller stanna upp och rikta ansiktet mot solen och ta några djupa andetag. Jag brukar promenera till och från jobbet för då får jag en chans att vakna till innan jag ska sätta igång att jobba, mer än om jag hade åkt buss eller bil. Och på vägen hem är promenaden ett sätt att rensa huvudet efter jobbet och släppa det innan jag kommer hem. Det gör att jag lättare kommer ner i varv och kan slappna av hemma i och med att jag varvat ner under promenaden.

?Ibland handlar ju sanering om ganska jobbiga och tuffa uppdrag så då speciellt är det skönt att släppa taget om jobbet innan man kommer hem. Nu önskar jag er alla en fortsatt fin dag!