Städning när det är dags att flytta

Hej på dig! Jag hoppas att just du mår riktigt bra och att du har en riktigt fin dag. Själv har jag haft det lite stressigt det senaste, jag har nämligen flyttat och har haft fullt upp med det. Den här flytten har faktiskt gett mig inspiration till att skriva det här inlägget. Kort sagt kommer det handla om flytt och mer specifikt flyttstädning, tanken är också att prata lite om ett företag som arbetar med flyttstädning i Kungälv med omnejd.

Vare sig man tycker om att städa eller inte så är det en nödvändighet, med jämna mellanrum måste man städa. Hur ofta man behöver städa beror lite på vilket utrymme man pratar om, exempelvis kök och badrum behöver städas oftare än trapphus och vardagsrum. Det beror på bakterier och liknande, kök och badrum är känsliga utrymmen som behöver hållas rena. 

När man pratar om flyttstädning är det precis som det låter, städning i samband med en flytt. Man städar bostaden, kontoret eller lokalen när den är tom så att den är helt ren och fräsch inför nästa ägare eller hyresgäst. Flyttstädningen är extra noggrann, det är en grundlig städning av alla utrymmen i hela lokalen eller bostaden. Det handlar alltså om städning även bakom kyl och frys, spis och andra ställen där man vanligtvis inte brukar städa så ofta. 

Jag skulle ju som sagt också prata lite om ett företag som arbetar med flyttstädning i Kungälv med omnejd, det företaget heter E-K Städ. Det är ett städföretag som är aktiva i hela Göteborg med omnejd, de erbjuder alltså tjänster såsom fönsterputsning, hemstädning och flyttstädning i Kungälv, Torslanda och andra delar av Göteborg. Vill ni veta mer om det här företaget finns det en länk i början av inlägget, följ dem så kommer ni direkt till deras hemsida där ni kan läsa mer om dem.